Om DinCatering

DinCatering drives af OnlineCatering
CVR: 39032880
Adresse: Byagervej 115 1. mf, 3460 Birkerød
Åbningstider: Mandag – Fredag: 09.00 – 19.00

Hvem er vi

DinCatering er en online ydelse, som startede i Januar 2018. Grudnlæggende er vi en online catering platform med det formål, at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt, at finde, bestille og betale for maden, når du skal bruge catering.

Vores koncept

Vores koncept er kort og godt, at gøre det så nemt som overhovedet muligt, at finde den helt rigtige leverandør, med det helt rigtige tilbud til dit arrangement. Vi samler dine potentielle leverandører et sted, så du hurtigt med vores filter og ønskeliste-funktion kan finde din menu. Yderligere kan du, når du har fundet din menu, nemt og hurtigt bestille din menu. Udfyld din bestillingsinformation og vi sender din ordre direkte til din leverandør.

Vores mission 

Vores klare målsætning er, at gøre det endnu nemmere for dig at finde og bestille maden til dit arrangement. Vi vil tilknytte endnu flere leverandører til vores platform, så du sikres et endnu bredere udvalg af leverandører. Jo flere leverandører vi kan samle på et sted, jo hurtigere og nemmere bliver det for dig som forbruger. Vi ønsker samtidig at udvikle funktionaliteten af vores portal, så du i fremtiden får endnu flere fordele, når du benytte DinCatering.

Vil du vide mere?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.

Kontaktinformation:

Email: [email protected]
Telefon: 60 61 28 50

Skriv til os

[contact-form-7 id=”7223″]