Handelsbetingelser

Brugervilkår for brugere på DinCatering.dk

Ved at oprettet en profil og bestille et tilbud igennem DinCatering.dk, accepterer du disse handelsbetingelser og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene og gemme/udskrive dem.

Om DinCatering.dk-tjenesten

DinCatering.dk er en webbaseret tjeneste, der retter sig mod forbrugere af catering (herefter ”Brugere, Brugeren eller Bruger”) og leverandører af catering og hertil forbundne aktiviteter (Herefter ”Leverandører, Leverandøren eller Leverandør”), hvor Brugeren kan anvende DinCatering.dk som platform til at finde, bestille og betale for catering fra Leverandører, samt give deres anmeldelse af Leverandøren, når de har bestilt og betalt for tilbuddet.

Accept af Leverandørens vilkår og betingelser

Når du accepterer disse handelsbetingelser, accepterer du samtidig din Leverandør’s vilkår og betingelser. Du finder din Leverandør’s vilkår og betingelser under fanen Betingelser og vilkår på dit bestilte tilbud, samt under din Leverandør’s profil her på DInCatering.dk

Find, bestil og betal for catering til dit arrangement

Som Bruger kan du ved at indtaste den kommune hvor du ønsker at finde catering i, se og sammenligne alle tilbud i den valgte kommune. Brugere kan ydermere filtrere de viste tilbud efter type af mad samt pris pr. kuvert. Når Brugeren har fundet det rette tilbud angives dato og tidspunkt for arrangementet, det ønskede antal kuverter og eventuelle valg eller tilvalg.

Bestillingen gennemføres ved at udfylde fakturerings- og leveringsoplysninger samt at angive et personligt password til din profil på DinCatering.dk og gennemføre bestillingen

Når Brugeren gennemfører bestillingen, sendes ordren direkte til den valgte Leverandør. Leverandøren er forpligtiget til at besvare ordren igennem DinCatering.dk inden for 48 timer efter afgivet bestilling. Leverandøren må ikke på nogen vis kontakte Brugeren på anden vis, end igennem de funktioner platformen DinCatering.dk tilbyder

Ved at trykke på knappen GENNEMFØR BESTILLING, accepterer Brugeren, at ordren, så snart den er accepteret af Leverandøren, er økonomisk og juridisk bindende for Brugeren, der som følge heraf, er økonomisk forpligtiget til, at betale for ordren inden for 7 dage efter Leverandørens accept af ordren. Ordren skal betales igennem DinCatering.dk og skal betales med et af de af DinCatering.dk tjenesten accepterede betalingskort. (VISA, Mastercard, Amex). Er Brugeren ikke i besiddelse af et af de accepterede betalingskort, skal Brugeren straks rette henvendelse til DinCatering.dk. Ved manglende betaling, accepterer du, at DinCatering på den email du angav i bestillingsprocessen, må fremsende betalingspåmindelser og rykkere vedrørende manglende betaling

Accepterer Leverandøren ordren, modtager Brugeren en e-mail fra DinCatering.dk med et link til betaling på DinCatering.dk. Som bruger skal du være logget ind på DinCatering.dk med din e-mail og dit password før du kan gennemføre betalingen. Som Bruger accepterer man, at man alene må betale for ordre bestilt via DinCatering.dk igennem DinCataring.dk. Brugerens betaling sendes, selvom den foretages på DinCatering.dk, direkte til Leverandørens bankkonto udenom DinCatering.dk.

Når betalingen er gennemført, modtager Brugeren en email fra DinCatering om, at betalingen er gennemført. Derudover modtager du en ordrebekræftelse direkte fra din Leverandør

Afviser Leverandøren ordren modtager Brugeren en e-mail med information herom.

Alle oplysninger som Brugeren angiver på DinCatering.dk deles alene med Brugerens valgte Leverandør og DinCatering.dk

Leverandørprofiler
Alle leverandører du finder på DinCatering.dk, har deres egen leverandørprofil. Ved at trykke på knappen ”Find leverandør” øverst på DinCatering.dk kan du se alle de Leverandører der tilbyder catering igennem DinCatering.dk. Udover navn, adresse og telefonnummer på alle leverandørerne, kan Brugere ved at trykke på knappen ”Se profil”, tilgå hver enkelt Leverandørs personlige profil på DinCatering.dk Leverandørens profil indeholder udover kontaktinformation på Leverandøren også alle Leverandørens tilbud, deres betingelser og vilkår, samt andre Brugeres anmeldelser af Leverandøren.

Brugere kan således vælge deres ønskede Leverandør – vælge det ønskede tilbud – > angive dato og tidspunkt for arrangementet – udfylde fakturerings- og leveringsoplysninger og gennemføre Brugerens bestilling.

Din brugerprofil på DinCatering.dk

For at benytte DinCatering.dk tjenesten skal du, for at gennemføre en bestilling oprette en profil. I den forbindelse angives din e-mail, og du vælger et password. Al behandling af dine ordre sker på DinCatering.dk platformen. Vi sender dig derudover e-mails med informationer om dine ordre, således at du altid er opdateret på statussen af din ordre. For at tilgå dine person- og leveringsinformationer og dine ordre m.v. skal du logge ind på DinCatering.dk med din e-mail og dit password.

Profilen er personlig, og du kan derfor kun have en profil. Du må ikke opgive en anden persons e-mail-adresse eller udgive dig for at være en anden, end den du er.

Når du gennemfører din første bestilling, opretter du en bruger ved at vælge et password. Dit brugernavn er din email adresse. Glemmer du dit password, kan du få tilsendt et nyt.

Fortrydelsesret
Din fortrydelsesret følger af din Leverandørs vilkår og betingelser. Du finder din leverandørs betingelser og vilkår under dit bestilte tilbud, samt under din leverandørs profil

Priser på tilbud og alt andet på DinCatering.dk

Oprettelse af brugerprofiler er fuldstændig gratis. Som Bruger på DinCatering.dk betaler du alene for det tilbud du vælger.

Brug og retningslinjer for tjenesten DinCatering.dk

Du kan som bruger benytte funktionalitet, der til enhver tid måtte være tilgængelig og DinCatering.dk forbeholder sig ret til løbende at ændre funktionaliteten på tjenesten.

DinCatering.dk forbeholder sig retten til at fjerne og slette materiale efter DinCatering.dk’s eget skøn og uden forudgående advarsel.

Du skal som bruger af tjenesten holde god etikette og undgå stødende adfærd. Tjenesten må generelt ikke bruges i ond tro.

DinCatering.dk forbeholder sig retten til at fjerne indhold, og hindre adgang til tjenesten og slette profiler, såfremt disse ikke lever op til DinCatering.dk’s holdning til god etikette.

Oplysninger og kommunikation fra DinCatering.dk

Du accepterer, at DinCatering.dk og vores catering- og selskabsleverandører på platformen må sende dig juridisk og økonomisk bindende beskeder på din e-mail-adresse. Der kan forekomme annoncer og markedsføringsmateriale fra DinCatering.dk og vores samarbejdspartnere.

Din e-mail adresse kan kun ses af leverandøren, som du har bestilt et tilbud fra. Denne e-mail vil kun blive brugt til at sende dig essentielle meddelelser om din ordre.

Du er til enhver tid berettiget til gebyrfrit at til- og afmelde dig modtagelsen af nyhedsbreve, hvilket kan gøres fra nyhedsbrevene eller ved at skrive til [email protected]

Rettigheder til indhold på DinCatering.dk

DinCatering.dk ejer samtlige immaterielle rettigheder, herunder de fulde ophavsrettigheder til DinCatering.dk­. Tjenesten og enerettighederne til varemærker, kode og grafiske elementer på tjenesten, samt de elementer på tjenesten, der stilles til rådighed af DinCatering.dk i form af bl.a. videoer, animationer, lyd, musik, tekst, billeder, fotos m.v.

DinCatering.dk erhverver ingen rettigheder til det materiale, du vælger at uploade, bortset fra en ikke­ eksklusiv tidsubegrænset brugsret, herunder ret til at gøre materialet tilgængeligt for andre, gennem tjenesten eller på andre måder efter DinCatering.dk’s eget valg.

Rettighederne til det materiale, der stilles til rådighed på tjenesten, uanset om dette sker af DinCatering.dk, Leverandører eller andre brugere, tilkommer som udgangspunkt dem, der uploader materialet, hvilket du skal acceptere, og sådant materiale vil som udgangspunkt være beskyttet efter ophavsretsloven og varemærkeloven.

Som uploader af og rettighedshaver til materiale på DinCatering.dk­. tjenesten, accepterer du, at dem, du giver adgang til materialet, kan gøre sig bekendt med informationen, herunder læse og downloade materialet og bruge materialet til egne private formål, samt at DinCatering.dk og Leverandørerne kan bruge oplysningerne erhvervsmæssigt herunder til opfyldelse af dine bestilte ordre.

Som bruger af tjenesten må du bruge det materiale, der af DinCatering.dk og andre stilles til rådighed på tjenesten til egne private formål, herunder til egen privat brug indenfor husstanden.

Du må således ikke give andre adgang til at bruge tjenesten eller det materiale, der er til rådighed for dig på tjenesten, og du må fx ikke overdrage, distribuere, videresende eller kopiere materialet til andre eller til andre hjemmesider eller gøre kommerciel/erhvervsmæssig brug af materialet.

Ønsker du at bruge materialet til andet og mere end hvad der fremgår af disse vilkår, skal du indhente et samtykke fra dem, der ejer rettighederne til materialet.

Persondatabehandling på DinCatering.dk

DinCatering.dk indsamler og opbevarer dine få stamdata for at kunne administrere din profil på platformen. Der anvendes også cookies, som er en fil der indeholder identifikation af din computer overfor DinCatering.dk. Denne fil hjælper til at give en så god oplevelse på tjenesten som muligt, med målrettede beskeder og oplysninger. Herunder, at tjenesten f.eks. kan huske dit brugernavn, så du ikke skal logge ind hver gang.

Pålægges DinCatering.dk at udlevere dine oplysninger, af eksempelvis domstolene og politiet, vil DinCatering.dk udlevere dine oplysninger.

DinCatering.dk er dataansvarlig jf. Persondataloven, i forhold til din mail og navn der bruges i forbindelse med at oprette din profil. For alle andre data, er du selv ansvarlig, og DinCatering.dk er databehandler.

DinCatering.dk anvender en ekstern it-leverandør, der varetager teknisk drift. Denne it-leverandør er databehandler for DinCatering.dk, og du accepterer hermed, at it-leverandøren også behandler dine data, for hvilke du selv er dataansvarlig. It-leverandøren opnår ingen rettigheder til din data, og handler alene efter DinCatering.dk og vores forventninger. Du giver ved accept af disse vilkår DinCatering.dk fuldmagt til at give instrukser overfor It-leverandøren vedrørende behandling af din data.

Vores logstatistik bruges kun med formål til at optimere, og opsamle information om, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor på sitet de er, og hvor de forlader os henne.

Ansvarsbegrænsning – DinCatering.dk

DinCatering.dk tilstræber at tjenesten er tilgængelig konstant, men der kan forekomme tidspunkter, der af sikkerhedsmæssige eller vedligeholdelsesmæssige årsager, gør at tjenesten vil være utilgængelig, og DinCatering.dk kan derfor ikke garantere at tjenesten altid er tilgængelig.

DinCatering.dk tager løbende backup af information og data på tjenesten, men datatab kan forekomme, og DinCatering.dk fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller beskadigelse af dine data og materiale.

DinCatering.dk fraskriver sig ansvaret for ethvert tab, indirekte og direkte, som du måtte blive påført ved brug af tjenesten eller ved fejl og mangler ved tjenesten, tjenestens ophør, eller som du måtte blive påført af andre, der anvender tjenesten, herunder leverandører og samarbejdspartnere til DinCatering.dk.

DinCatering.dk er formidler af information på platformen, og fraskriver sig ethvert ansvar, herunder erstatningsansvar for sådan formidling af catering og selskaber og andet, herunder indhold og efterlevelse af sådanne informationer, korrespondance, tilbud, og efterfølgende afholdelse og udførelse af bestilte ordre fra cateringleverandørerne og samarbejdspartnerne af DinCatering.dk. DinCatering.dk er altså ikke involveret i selve udførslen af den bestilte ordre og kan på ingen måde holdes ansvarlig for utilfredsstillende udførte ordre. Ligeledes sendes betalingen af din ordre, selvom den gennemføres igennem DinCatering.dk, udenom DinCatering.dk’s konti og direkte til din valgte Leverandør og DinCatering.dk fraskriver sig således ethvert ansvar for sådant arbejdes udførsel, samt eventuelle fejl og mangler herved.

Såfremt DinCatering.dk til trods for ovenstående skulle blive pålagt et ansvar, uanset på hvilket ansvarsgrundlag, er DinCatering.dk’s ansvar overfor brugeren, samarbejdspartneren eller leverandøren begrænset til det største af følgende:

(1) 50% af den samlede betaling som DinCatering.dk har modtaget fra leverandøren inden for de seneste 6 måneder fra erstatningskravets opståen, eller (2) DKK 1.000.

Ovenstående gælder, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Sletning af din profil

Du kan til enhver tid vælge at slette din profil. Du skal dog være opmærksom på, at du ved sletning af profil også sletter det beløb, som du potentielt har optjent.

Overdragelse af din profil

Din brugerprofil er personlig, og du kan derfor ikke overdrage denne uden DinCatering.dk’s skriftlige samtykke.

Kontaktoplysninger

DinCatering.dk platformen drives af:

OnlineCatering
CVR-nr: 37379379
Byagervej 115 1.mf
3460 Birkerød
Danmark
Tlf: +45 60 61 28 50
E-mail: [email protected]

Lovvalg og værneting

Alle tvister mellem DinCatering.dk og andre parter, som forgæves er forsøgt afgjort i mindelighed, skal afgøres efter dansk ret ved DinCatering.dk’s til enhver tid værende værneting. Tvister mellem DinCatering.dk og forbrugere følger reglerne ved forbrugerværneting i retsplejeloven.

Birkerød, den 23. Januar 2017